theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΞΗ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ...

       Και νάμαστε... Ο χορός άρχισε για τα καλά. Βεβαίως δεν είναι το μείζον για μας στη νότια Ολυμπία αλλά είναι φλέγον στον Πύργο. Τι να λέμε, το μείζον για μας είναι η απόφαση του ΣτΕ για τις εκλογές στο δήμο μας, το οποίο έχει πάρει το δρόμο του. Επιτέλους χθες η ένσταση διακομίσθηκε στο ΣτΕ, το οποίο τάχιστα θα κρίνει, καθότι στο αρμόδιο τμήμα για τα εκλογοδιοικητικά δεν υπάρχει τόση φούρια, όπως τα υπόλοιπα. Οπότε μέσα στο χρόνο ...η μπόμπα θα σκάσει.{Άρη τα έγραψα καλά;}
      Πάμε λοιπόν στο φλέγον της πρωτεύουσας του νομού που οπωσδήποτε καίει και μας. Αναφέρομαι στον απαράδεκτο διορισμό του Βαρουξή, πρόεδρο στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου. Όπως παρακολουθήσατε μετά τα πρώτα ενημερωτικά ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, η πρώτη δριμύτατη καταγγελία ήταν από το Σωτήρη Σωτηρόπουλο στις 9/10/14 (κλικ ΕΔΩ) και αμέσως από την άλλη μέρα, το Σάββατο, άρχισε η ηλεκτρονική αλληλογραφία μας με τον ίδιο τον κ. πρόεδρο. Τονίζω δε ότι  για την ταμπακιέρα δάγκωσε τη γλώσσα του στην κυριολεξία! Όμως τα υπόλοιπα ήταν  ...απίθανα μαργαριτάρια! Στη συνέχεια τα δημοσιοποίησα όλα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ακόμα και σε πολλούς από σας. Ήδη την Τετάρτη στην "Ελευθεροτυπία" είχαμε την πρώτη ομοβροντία από το Νοδάρο, όπου μάλιστα αναφέρεται και σε μια σειρά άλλων υπόπτων σχέσεων και επαφών μεταξύ  "συγκροτήματος" και δήμου Πύργου. (κλικ  ΕΔΏ) Λίγο αργότερα είχαμε και την ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογεγραμμένη από την βουλευτίνα Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη (κλικ  ΕΔΩ) 
       Εσείς τι λέτε; Δεν δικαιούμαι να υποστηρίζω ότι έστω και λιγάκι συνέβαλα κι εγώ στο να πάρει το θέμα μεγάλες διαστάσεις; Μάλιστα σύμφωνα με έμπιστες πηγές κατατίθεται και Επερώτηση στη Βουλή. 
Βέβαια η σημερινή ανακεφαλαίωση κατά κάποιον έγινε για να υπενθυμίσω τη συμβουλή μου στον κ. Βαρουξή να παραιτηθεί άμεσα!
ΙΔΟΜΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου