theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ...ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΑΠΑ

       Αρχίζουμε από τα απόνερα και πάμε στη Δίκη.
Α]    Λοιπόν Εδώ στην Κυπαρισσία σε απεργίες ακόμα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δεν συμμετέχει  κανείς υπάλληλος, οπότε η δίκη σε μέρα απεργίας έγινε μια χαρά και     δυο τρομάρες.
Β] Στην αρχή της δίκης οι δικηγόροι του Παπά έκαναν ένσταση ότι δεν μπορεί να είναι πολιτική αγωγή δικηγόρος του δημοσίου. Επιδίωκαν στη δίκη να αλώνιζαν μόνοι τους
Γ] Φωτογράφιση
Δ] Μαγνητοσκόπηση (1)
Ε΄    Ο ένας από τους 4 δικηγόρους υπεράσπισης του Παπά, ο κ. Αναγνωστόπουλος είναι πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας του Κυπαρισσιακού Κόλπου. Έτσι για να καταλαβαινόμαστε όλοι περί της Προστασίας που όλοι οι Λεβέντες, ειδικά της περιοχής"άρχοντες" παράρχοντες και Δομέστιχοι,   κόπτονται.
΄ΣΤ] Ακόμη και ο ίδιος ο Δήμος, όταν άνοιξε τους  δυο δρόμους στην παραλία, στο Μπούζι και στον Αγιαννάκη, έπρεπε να βγάλει άδεια. πόσο μάλλον ο Παπάς που έτσι αυθαίρετα άνοιξε 5 δρόμους για τους οποίους είναι και κατηγορούμενος.
Ζ΄]   Ο   ίδιος ο δικηγόρος δημοσίου κ Ηλίας Νίκας, που ήταν πολιτική αγωγή μου είπε επακριβώς ότι για το ίδιο θέμα, τη διάνοιξη των 4 δρόμων καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο τώρα αυτοί προσπαθούν να τον αθωώσουν. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι εντελώς απαράδεκτο και θα δυσφημιστεί η χώρα.

Θ]  Η πρώτη μάρτυς υπεράσπισης ήταν η μηχανικός του Παπά και υποστήριζε ότι δεν χρειαζόταν άδεια για τη διάνοιξη των 5 δρόμων και ότι δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.2 Υποστήριξε δε ότι οι καταλήξεις των δρόμων είναι 120 μέτρα από τον αιγιαλό (3).
Ι]Το Γενάρη ο κ. Παπάς έχει και άλλη δίκη, ακούστε τον Παύλο Γκρέκη, πρόεδρο του συλλόγου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΕΛΑΙΑΣ'
  
(1)   Για την φωτογράφιση στη δίκη αλλά και την μαγνητοφώνηση  που πάρα λίγο να πληρώσω το μάρμαρο. Για αυτό το θέμα σε άλλη ανάρτηση έτσι για να δείτε το μέγεθος της γραφειοκρατίας.  
(2) Αν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν όλοι τους κάτι τέτοιο όταν για αυτό ακριβώς το θέμα  υπάρχει καταδικαστική  απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου για τη χώρα μας (δείτε και στο τι μου ανέφερε ο δικηγόρος του Δημοσίου, ο Νίκας.
(3) Εγώ μετά τη λήξη της δίκης πήγα στην αμαρτωλή παραλία στον Αγιαννάκη και μέτρησα με το βήμα μου την απόσταση. Η σχετική ηχογράφηση έγινε επί τόπου, ακούστε την.... 
ΝΟΜΟΣ 2971/2001 AΡΘΡΟ 1 1. "Αιγιαλός" είναι η ζώνη της ξηράς, που βρέχεται από τη θάλασσα από τις μεγαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις των κυμάτων της. 
Eπομένως η απόσταση των δρόμων από τον αιγιαλό είναι σκάρτα 50 μ. και η κυρία μηχανικός είπε 120. Δεν ψεύδεται;
ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ  (22 12-16) ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΗΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου