theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ...ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

[Μία από τις πέτρες του σκανδάλου]
       Η δίκη  στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας κατά του Παππά και λοιπών που κατηγορούνται για αδικήματα του νόμου 1650/1986 «Για την προστασία του περιβάλλοντος» κλ.π δεν περατώθηκε αν και το δικαστήριο κράτησε μέχρι τις 15.30 Έτσι με κοινή συμφωνία καθορίσθηκε η συνέχεια να γίνει στις 22-12-16, 9.00 πμ          Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε  τη δίκη μέσα από τις σχετικές φωτογραφίες που πήρα με το ....μπαϊρι μου με μερικά σχόλια. Περισσότερα για τη δίκη εν ευθέτω χρόνω μια και το όλο φορτίο είναι αρκετά βαρύ...Απλώς ως πολιτική αγωγή ήταν ο δικηγόρος του δημοσίου Ηλίας Νίκας και για την υπεράσπιση ήταν 4 (Παναγ. Βρετάκος , Αναγνωστόπουλος (1) και Λυκουρέζος με έναν άλλον συνεργάτη του.
     Κατά κοινή ομολογία δε και κυρίως των δικηγόρων που πήρε το αυτί μου  ο πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν τσάκαλος, κάθε λόγο της μάρτυρα και των δικηγόρων τον έκανε φτερά και πούπουλα, ξεψάχνιζε το παραμικρό!(2)    
 Στην αρχή της δίκης ήταν μερικοί μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος
 Κυπαρισσίας κ. Κατσίβελας που όμως έφυγε πάραυτα.
 Ο δικηγόρος του δημοσίου κ.Ηλίας Νίκας 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου "Φίλοι του Δάσους Ελαίας"  κ. Παύλος 
Γκρέκης δείχνει ένα χάρτη στον κ. Ηλία Νίκα

 Και οι 4 επί ..Κολονώ, επί  τω έργω με συνεχείς παρεμβάσεις
 Ο κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος καθόλη τη διάρκεια της δίκης δεν πήρε το λόγο ούτε μια φορά, τον περισσότερο χρόνο έγραφε στο κινητό του. Πάντως ήταν ο σταρ της δίκης αλλά εγώ ....ζήλεψα το δερμάτινο παλτό του, αλήθεια δεν ήταν πρόκληση  σε μια δίκη για το περιβάλλον το δερμάτινο παλτό; Όταν δε σε ένα διάλειμμα του ζήτησα να μου πει δυο λόγια με κοίταξε με ύφος χιλίων καρατίων και με ....αποπήρε με ένα ξερό όχι. 
 Από τις 13.00 στο ακροατήριο είμαστε εγώ και ο Παύλος 
αφού  έφυγε και ο Ηλίας Γιαννόπουλος της
  εφημερίδας ¨ΘΑΡΡΟΣ" της Καλαμάτας.

  (1) Ο κ. Αναγνωστόπουλος είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Κυπαρισσιωτών για τον Κυπαρισσιακό κόλπο.
  (2) καταγράφω την ωμή αλήθεια αν και με κάλεσε δυο φορές στην έδρα και παραλίγο γλίτωσα τα ...περαιτέρω (γιατί φωτογράφιζα και ηχογραφούσα χωρίς εκ των προτέρων να ζητήσω την άδεια.(ες αύριον τα άλλα τα ...πικάντικα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου