theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ)

Στις 29-1-18 στη ανάρτηση "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΓΙΑΦΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ" ( Κλικ ΕΔΩ) στο τέλος τονίζαμε με έντονα γράμματα τα εξής:
             ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΔΗΛΏΝΟΥΝ ΌΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ     ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ,  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ,, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΡΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (2) ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΡΟΝΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
           Επίσης προχθές στο βίντεο με την εξαγγελία του πρωθυπουργού (κλικ ΕΔΩ) στο τέλος βροντοφώναζα ότι:
          Τι λέτε μετά από τόσο χρόνια μιζέριας και κακομοιριάς και άλλα τόσα κοροϊδία από όλες τις          προηγούμενες κυβερνήσεις, ΠΡΕΠΕΙ να χειροκροτήσουμε τον Σύριζα ναι ή όχι; Όλοι οι φορείς του δήμου μας, με πρώτον το Δ.Σ. (ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ) ο εμπορικός Σύλλογος, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και κάθε συλλογικότητα   ΠΡΕΠΕΙ να συγχαρούν την κυβέρνηση και μάλιστα δημόσια 
Σχετική εικόνα
     Λοιπόν είδατε τι  δήλωσαν ο Πανταζής Χρονόπουλος (πρ. δήμαρχος Ζαχάρως) και ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος (επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Ζαχάρως) (κλικ  Εδω ). Και οι  δυο ούτε καν ανάφεραν τη λέξη συγχαρητήρια, απέφυγαν σαν τον διάβολο το λιβάνι.  
      Για τον Πανταζή τα είπα τότε το 2015, αμέσως μετά το έκτακτο Δ.Σ για υποστήριξη δήθεν του νεοεκλεγέντος Συριζα (κλικ ΕΔΩ και εδω κλικ εδω ) και τον ψάλλω συνέχεια. Η πολιτεία του γνωστή, ο δήμος να σαμποτάρει όποιο έργο δεν περνά από τον ίδιο. Θυμηθείτε το τελευταίο νομίζω τέτοιο κρούσμα, που και γιατί τα χρήματα των Κυπρίων πήγαν πέρα στην Ηλεία, στον Καστρινό! Τον λόγο; Εσείς τον ξέρετε καλύτερα! 
  Για τον δε Αλεξανδρόπουλο, ΠΕΡΙΜΕΝΩ να τοποθετηθεί συγκεκριμένα και καθαρά με Δελτίο Τύπου και όχι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε προς την κατεύθυνση της προτροπής για το γενικό καλό. Εντάξει η τουριστική ανάδειξη όλης της περιοχής, όμως για τον Καγιάφα που θα είναι το έργο του αιώνα στον δήμο μας, δεν ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΌΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; 
       👉Διαβάστε τι δήλωσαν  (κλικ ΕΔΩ) οι βουλευτές Ηλείας Τζαβάρας, Κουτσούκος και  ο Κατρίνης  για το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πάτρας.
      Προσέχετε ότι για Καϊάφα αναφέρθηκε μόνο ο Κουτσούκος: Το «μικρό πακέτο» που κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωνε όταν παρουσιάστηκε η μελέτη το 2012, τώρα έγινε σημαία του. Μακάρι να υλοποιηθεί, αλλά δεν αποτελεί ολοκληρωμένη λύση.:  
Απύθμενο θράσος!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου